Välkommen till Adolfsborgs
Vi flyttar in på webben

Biodling är nyttigt. Att vara biodlare är både roligt och lärorikt. Det är lätt att bli fascinerad av de flitiga binas samspel i naturen. Vi behöver fler biodlare i Sverige. Det är brist på pollinerande insekter i den svenska naturen. Som biodlare bidrar du till den biologiska mångfalden och stöttar vårt svenska lantbruk. Människan har i årtusenden skattat bisamhällen på honung, vax, bikitt och andra nyttigheter. Binas absolut viktigaste uppgift är att pollinera växter och därmed möjliggöra deras befruktning. Dem flesta biodlare har biodlingen som hobby men det finns några som har biodlingen som verksamhet. Ett bisamhälle i Sverige ger i genomsnitt ca 30 kg honung per år. Biodlingen går utmärkt att kombinera med många andra verksamheter. 

Med en modern hemsida flyttar vi in på webben. Vi bryr oss om dig och din bisyssla, den är både intressant och viktig för oss. Det ska vara lätt att hitta i butiken bland våra biredskap. Du kan enkelt handla hemifrån i lugn och ro. Du kan välja hur du vill betala i kassan. Du kan checka ut med kort, Swish, faktura eller om du hellre vill delbetala så går det även bra. Bestäm själv om du önskar hämta dina varor på ditt postombud eller hämta själv på vårt hämtlager i Fjärdhundra, 1,2 mil norr om Enköping. Med biodlarutrustning och med god service tillhandahåller vi allt som en biodlare behöver. Många av våra kunder har vi lärt känna personligen och vi lägger stor vikt på relation, så att du ska vara nöjd när du handlar av oss. 

Susannas Bisyssla AB drivs av Susanna Ågren sedan 5år tillbaks och 10år som biodlare. Adolfsborgs är återförsäljare åt LPs Biodling i Säffle och Biredskapsfabriken i Töreboda. Den bästa värld av två. Vår närhet till dig som kund är en av våra stora fördelar. Vi finns i Fjärdhundra utmed riksväg 70 i riktning mot Mora, 1,2 mil från Enköping.

Varmt välkommen in till oss!

Vill du lära dig mer om biodling? Läs mer nedan!

Stäng meny
×

Cart